Everest Group benoemt ADP opnieuw tot koploper in multi-country payroll

11 november, 2020

Roseland, New Jersey - HR- en salarisdienstverlener ADP is door het branche-analistenbureau Everest Group opnieuw uitgeroepen tot koploper als het gaat om multi-country payroll-oplossingen (MCP). Sinds het begin van de zogenoemde PEAK Matrix Assessment van Everest Group in 2013 kwam ADP jaarlijks als beste uit de test. Met name als het gaat om de voortdurende inzet op innovatie, de sterke wereldwijd aanwezigheid en serviceverlening onderscheidt ADP zich van anderen in de markt.

De Everest Group kijkt naar drie categorieën MCP-organisaties: koplopers, grote kanshebbers en aspiranten. De PEAK Matrix is een model dat een objectieve, op data gebaseerde, vergelijkende beoordeling van providers biedt over hun marktsucces en leveringscapaciteit. Het branche-analistenbureau beoordeelt de marktimpact, de visie en het vermogen van iedere aanbieder. Marktimpact meet de acceptatie, portfoliomix en de geleverde waarde. In de onderdelen visie en vermogen komen onder andere de strategie, de reikwijdte van aangeboden diensten, innovatie en investeringen aan bod.

Lees meer

Over ADP
Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal. Voor meer informatie, ga naar ADP.nl.

ADP, het ADP-logo en Always Designing for People zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, Inc. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. © 2020 ADP, LLC.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie:

Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing

Evi van den Oever
Tel: 06 30 14 14 35
E-mail: evi.van.den.oever@sterkwerk.nl