ADP voor tiende jaar op rij leider in MPHRO-assessment van Everest Group

24 februari, 2021

Roseland, New Jersey - HR- en salarisdienstverlener ADP is in het Peak Matrix® assessment van branche-analistenbureau Everest Group voor het tiende jaar op rij verkozen tot leider in Multi-Process Human Resources Outsourcing (MPHRO). Daarmee wordt ADP wederom erkend voor zijn innovatieve HCM-oplossingen en wereldwijde expertise in het leveren van HR-outsourcingsdiensten.

De Everest Group meet met het assessment de marktimpact, visie en mogelijkheden van aanbieders en deelt hen vervolgens in drie categorieën in: leiders, kansrijke uitdagers en aspiranten. ADP behoorde tot de drie best gerangschikte leveranciers en tot de top in zowel marktimpact als visie. Een aantal sterke punten van ADP’s oplossingen werd benadrukt, zoals de diepgaande expertise op het gebied van sectoren en HR-domeinen, superieure technologische mogelijkheden, innovatieve engagementsmodellen en de ervaring met digitale transformatie. Extra lof was er voor het vergroten van het wereldwijde marktaandeel van ADP DataCloud, dat voorspellende analyses gebruikt om waardevolle benchmarkgegevens te leveren.

Lees meer

Over ADP
Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal. Voor meer informatie, ga naar nl.adp.com.

Het ADP-logo, ADP en Always Designing for People zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. ©2021 ADP, LLC.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie:

Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing

Evi van den Oever, senior consultant
Tel: 06 30 14 14 35 / 010 456 78 49 06
E-mail: evi.van.den.oever@sterkwerk.nl