ADP benoemt Martijn Brand tot Senior Vice President en General Manager Centraal Europa

03 mei, 2021

Capelle aan den IJssel - Internationale HR- en salarisdienstverlener ADP stelt Martijn Brand (55) per 1 mei aan als Senior Vice President en General Manager voor Centraal Europa. Brand is sinds 2014 CEO van ADP Nederland en breidt zijn verantwoordelijkheden uit met ADP-activiteiten in Duitsland en Polen. De nieuwe positie van Brand komt na het vertrek van Steven van Tuijl, die voorheen de positie van General Manager ADP van Duitsland en Polen bekleedde.

Geen onbekende werkomgeving
Centraal Europa is geen onbekende werkomgeving voor Martijn Brand. Brand startte in 2005 bij Xerox Nederland en was vanaf 2011 Algemeen Directeur Nederland. Hiervoor was hij Vice President en General Manager European Channels voor deze regio en vanaf 2009 ook ruim een jaar General Manager van Xerox Oostenrijk. Sinds 2014 staat Brand aan het roer bij ADP Nederland en was hij daarnaast nauw betrokken bij verschillende internationale projecten, waaronder de integratie van ADP Celergo.

Over ADP
Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal. Voor meer informatie, ga naar nl.adp.com.

ADP, het ADP-logo en Always Designing for People zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, Inc. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. © 2021 ADP, LLC.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie:

Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing

Evi van den Oever
Tel: 06 30 14 14 35
E-mail: evi.van.den.oever@sterkwerk.nl