ADP verkozen tot Best Place To Work voor mensen met beperking

14 juli, 2021

Roseland, New Jersey - ADP is door Disability:IN aangewezen als een Best Place To Work op het gebied van inclusie van mensen met een beperking. Op de Disability Equality Index® (DEI), een wereldwijde benchmark om de werkloosheid onder mensen met een beperking tegen te gaan, noteerde ADP een topscore. Hiermee worden de inspanningen van ADP voor een inclusieve organisatiecultuur erkend.

De DEI werd in 2015 gelanceerd door Disability:IN en de American Association of People with Disabilities (AAPD) en wordt gezien als het meest robuuste beoordelingsinstrument voor inclusie van mensen met een beperking in het bedrijfsleven. Onder andere factoren als cultuur, leiderschap, organisatiebrede toegang en arbeidspraktijken op het gebied van uitkeringen, werving, werkgelegenheid, opleiding, promotie, huisvesting, community engagement en diversiteit onder leveranciers bepalen de ranking van een organisatie op de DEI. In 2021 gebruikten 319 organisaties de DEI om hun inspanningen op dit vlak te benchmarken.

Lees meer (Engelstalig)