ADP benoemt Virginia Magliulo tot President Employer Services International

03 oktober, 2021

Streeft naar strategische internationale groei, operationele uitmuntendheid en verbeterde klantervaring in EMEA, APAC en LATAM regio’s

Capelle a/d IJssel, 6 oktober 2021 – ADP (Automatic Data Processing), een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf voor human capital managementoplossingen (HCM), benoemt Virginia Magliulo per 1 oktober 2021 tot President Employer Services International. Ze volgt hiermee Don McGuire op, die een nieuwe rol aanneemt als Corporate Vice President en Chief Financial Officer van ADP.

Strategische groei aanjagen

Virginia Magliulo leidt in haar nieuwe rol leidt  ADP’s International Operations en zij streeft voor de EMEA, APAC en LATAM markten naar het bevorderen van strategische groei, operationele uitmuntendheid en verbeterde klantervaringen op het gebied van ADP’s HCM-oplossingen, zoals payroll, tijd- en arbeidsmanagement, HR en benefits.

Voordat ze bij ADP in dienst kwam, begon Magliulo haar carrière als ingenieur. Ze kwam in 2015 in dienst bij ADP als Client Services Director in Italië. Na een korte periode werd ze benoemd tot General Manager van ADP Italië. Nadat ADP ook Spanje en Portugal opnam in de portefeuille, trad Magliulo op als General Manager voor Zuid-Europa. In januari 2019 werd ze benoemd als Corporate Officer door de Raad van Bestuur en in November 2019 trad ze aan als President van GlobalView.

Magliulo werd onlangs opgenomen in de Forbes Italië Top 100 voor “Wonder Women” als erkenning voor haar uitstekende leiderschap en voorvechter van inclusie, diversiteit en gelijkheidsinitiatieven. Vooral haar rol in het #BreakTheCeilingCommittee speelde hierbij een grote rol. Virginia Magliulo is afgestudeerd als Elektronisch Ingenieur aan de technische universiteit Politecno di Milano en heeft een PMI-certificering van het Project Management Institute.

Voor meer informatie over ADP’s werkgeversdiensten en HCM-oplossingen: nl.adp.com.

Noot voor de redactie

De infographic is in hoge kwaliteit op te vragen bij onderstaande contactpersoon.

Voor meer informatie:

Sterk Werk Communicatie
Marije van Kwawegen 
Tel: 06 16 92 95 38 
E-mail: Marije.van.kwawegen@sterkwerk.nl