NelsonHall wijst ADP aan als leider in HCM Technology NEAT 2021 Assessment

16 december, 2021

Roseland, New Jersey, 16 december 2021 – HR- en salarisdienstverlener ADP is in het HCM Technology NEAT 2021 Assessment van Industrie-analistenbureau NelsonHall aangewezen als leider in zowel de Small and Midsize Business (SMB) als de middelgrote/grote marktsegmenten. Daarmee wordt ADP erkend voor zijn sterke vermogen om klanten, variërend van kleine tot grote wereldwijde ondernemingen, te ondersteunen bij het succesvol managen van hun medewerkers gedurende de gehele employee journey.

De NelsonHall Vendor Evaluation & Assessment Tool (NEAT) is gebaseerd op onderzoek en analyse van de prestaties van leveranciers en hun vermogen om aan toekomstige eisen van klanten te voldoen. Leveranciers worden geïdentificeerd in één van de vier volgende categorieën: leiders, hoog presteerders, innovators en belangrijke spelers. Een aantal sterke punten van ADP’s HCM-oplossingen werd benadrukt, waaronder ADP DataCloud en ADP Marketplace. Deze API-markplaats werd als meest uitgebreide marktplaats beoordeeld op het gebied van HCM-technologie en voldoet zo aan de behoefte van klanten om flexibiliteit en keuzevrijheid te hebben bij het bouwen van hun eigen HR-ecosystemen. Aanvullende sterke punten zijn ADP's volledige reeks van aanvullende HR-uitbestedingsdiensten en -oplossingen, evenals zijn digitaal ondersteunde aanbod van payroll-diensten, ondersteund door de ADP Mobile Solutions app. 

Lees hier het Engelstalige persbericht

Over ADP

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal. Voor meer informatie, ga naar ADP.nl.

Het ADP-logo, ADP en Always Designing for People zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. ©2021 ADP, LLC.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie:

Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing
Frans Colthoff, senior consultant
Tel: 06 30 85 13 60
E-mail: frans.colthoff@sterkwerk.nl