Ventana Research roept ADP uit als leider in Workforce Management

24 januari, 2022

Roseland, New Jersey, 24 januari 2022 – HR- en salarisdienstverlener ADP is door Ventana Research uitgeroepen als leider op het gebied van Workforce Management. ADP werd in een assessment benoemd tot de top drie providers op het gebied van Workforce Management en werd als beste gekozen in de categorieën productcapaciteit en leveranciersvalidatie. Met de erkenning ontvangt ADP opnieuw lof voor de ondersteuning die het organisaties biedt op het vlak van datagedreven inzichten en intuïtieve oplossingen voor personeelsmanagement.

Ventana Research is een internationaal erkend marktonderzoeksbureau. In een assessment voor de ‘Ventana Value Index for Workforce Management’ onderzoekt het bureau hoe goed providers voldoen aan de wensen van klanten op het gebied van workforce management. Het onderzoek bekijkt software in zeven verschillende categorieën gericht op product- en klantervaringen. Naast dat ADP op basis van het assessment in de algemene top drie terecht kwam, werd het op het vlak van productcapaciteit en leveranciersvalidatie zelfs als beste beoordeeld. Bij productcapaciteit gaat het om zaken op het gebied van personeelsbeheer (onder andere planning, afwezigheidsbeheer en tijdregistratie), bij leveranciersvalidatie werd het vermogen van ADP en andere providers beoordeeld om klanten optimaal te ondersteunen bij hun processen.

Lees hier het Engelstalige persbericht

Over ADP

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal. Voor meer informatie, ga naar ADP.nl.

Het ADP-logo, ADP en Always Designing for People zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. ©2022 ADP, LLC.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie:

Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing
Frans Colthoff, senior consultant
Tel: 06 30 85 13 60
E-mail: frans.colthoff@sterkwerk.nl