ADP wint Global Payroll Supplier of the Year award

29 september, 2022

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 29 september 2022 - HR- en salarisdienstverlener ADP heeft de Global Payroll Supplier of the Year award gewonnen bij de prestigieuze Global Payroll Association Awards 2022. De Global Payroll Association (GPA) kent deze onderscheiding jaarlijks toe aan een bedrijf dat uitblinkt in payroll dienstverlening. ADP ontving tijdens de uitreiking waardering voor het excelleren in klantrelaties en wereldwijde payroll-oplossingen. Onderdeel van de nominatie voor de award waren lovende testimonials van klanten.

GPA ondersteunt wereldwijd payrollprofessionals. "Wij zijn er trots op erkend te worden door zo'n gewaardeerde organisatie als de GPA. Als ADP streven wij er voortdurend naar om onze klanten de allerbeste service te bieden en te voldoen aan de verschillende marktnormen en wet- en regelgeving in alle landen. Deze prijs is daarvoor een erkenning," aldus Martijn Brand, Senior Vice President en General Manager voor Centraal Europa bij ADP.

Over ADP

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal. Voor meer informatie, ga naar ADP.nl.

ADP, het ADP-logo en Always Designing for People zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, Inc. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. © 2022 ADP, Inc.

Voor meer informatie:

Sterk Werk Communicatie

Jos van der Pluijm

Tel: 06 59 84 00 24

E-mail: jos.van.der.pluijm@sterkwerk.nl