NelsonHall benoemt ADP wederom tot leidende payrolldienstverlener

06 april, 2021

Roseland - Industrie-analistenbureau NelsonHall benoemt ADP opnieuw tot leider op het gebied van de payrolldienstverlening. Voor het zevende jaar op rij ontvangt ADP deze erkenning voor zijn consistente payrolloplossingen en de toepasbaarheid in de complexe wereld van werk. ADP wordt specifiek geprezen voor zijn digitale salarisadministratie, multi-country toepasbaarheid en de aanwezigheid en ondersteuning in de regio Azië-Pacific.

NelsonHall kijkt met zijn Payroll Services NEAT (NelsonHall Vender Evaluation and Assessment) tool naar de prestaties van leveranciers om met hun diensten voordeel te leveren en te voldoen aan (toekomstige) klanteisen. ADP werd tot de categorie ‘leiders’ verkozen wegens zijn bewezen kwaliteit op het vlak van digitale innovatie, waaronder cloudsoftware, geavanceerde integraties, intelligente automatisering, digitale betalingen en voorspellende inzichten.

Lees meer